Wat is ClassVibe

ClassVibe is een app uit de app store waarmee leraren positief gedrag van leerlingen kunnen bijhouden.

App Store

Download ClassVibe in de App Store

ClassVibe is een speciaal ontwikkelde App om gebruikt te worden op (middelbare) scholen. In ClassVibe kunnen klas doelen gekoppeld worden aan beloningen. Docenten kunnen per lesuur aangeven of leerlingen bijdragen aan het halen van de klas doelen. Dit wordt aangegeven met gele en rode sterren.

Hebben de leerlingen aan het eind van de week (of weken) minder rode sterren behaald dan een afgesproken grens, dan krijgt de klas de vooraf afgesproken beloning. Meerdere grenzen en beloningen zijn mogelijk.

ClassVibe geeft steeds een up-to-date beeld van de huidige beloning, de docent kan ieder moment vertellen hoe een klas er voor staat. ClassVibe laat ook direct zien hoe vaak per dag een leerling een rode ster gehaald heeft. Tevens is te zien welke leerlingen het meeste sterren gehaald hebben, dit kan gebruikt worden om leerlingen op hun gedrag aan te spreken.
Verder laat het klassen overzicht ook de ranking van de individuele klassen zien, wat een leuke competitie tussen klassen kan opleveren.

ClassVibe maakt gebruik van een central server applicatie om de data op te slaan. Er is dus steeds een actieve internet verbinding nodig.

Voor ClassVibe is een online school abonnementen nodig. Dit abonnement kan aangeschaft worden via onze webwinkel. Wanneer een school een abonnement heeft, kunnen alle docenten de gratis ClassVibe app gebruiken om de vibes van hun leerlingen te wijzigen.

Na het kopen van een online ClassVibe school abonnement krijg je een mail met daarin de openbare inloggegevens van de nieuwe school en speciale inloggegevens waarmee je de school kan bewerken. Je kan als beheerder ook vibes, beloningen, klassen en leerlingen toevoegen, wijzigen en/of verwijderen. 

‎Class Vibe
‎Class Vibe
Developer: Jochem Bakker
Price: Free

Aanvragen online school

Maak een online school aan om te gebruiken in de ClassVibe app

Nieuwe online school

Abonnement voor een online school op de ClassVibe server. Om deze school te benaderen heb je de gratis ClassVibe app nodig.

Vragen?

Voor vragen over ClassVibe, de server, werking van de app, abonnementen etc. Neem contact op via het formulier hiernaast.

Contact Informatie

Myriadbits

Steynlaan 118

Ermelo, NL

Neem contact op